En härligare sommar

Får vi ge dig några riktigt härliga sommartips?


Sommar, sommarlov, lek, sol och bad. På sommaren finns det tid att hitta på en massa roliga aktiviteter. Komplettera traditionella utflykterna och upplevelserna med nya spännande aktiviteter.

På sommaren är det ljusare och de flesta får mer energi och lust att aktivera sig. Ta med dig familjen eller vännerna till stranden, på fiske- eller cykeltur. Eller varför inte övernatta i skogen? Planera in en aktivitet och gör det till en heldagsutflykt.

Stranden

En dag på stranden kan aktivera hela familjen. Vad sägs om att tävla i kubb, fotboll eller volleyboll? När det är dags att svalka av sig i havet, vad sägs då om att utforska de vackra badstränderna både på och under havsytan? Med riktigt bra cyklop och snorkel kan du undersöka det rika djurlivet vid stranden. Om du inte gillar att bli blöt kan du istället utforska stranden från en Stand Up Paddleboard (SUP).

Fiske och naturupplevelse

Samla ihop familjen eller vännerna och upplev de vackra omgivningarna på västkusten. Njut av den lugna fisketuren som skapar minnesvärda stunder eller njut av naturnära upplevelser med en övernattning i skogen.

Cykelturer

Har du provat att cykla mountainbike ute i naturen? Inte? Då har du du eller ni en speciell upplevelse framför dig. Längst kusten finns cykelleder för både nybörjare och mer inbitna. Lederna har olika karaktärer men de flesta kan cyklas av hela familjen.

Utnyttja era lediga sommardagar till max!

Utvalda produkter